ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η GS-GROUP ως δυναμικός παράγοντας στο χώρο παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας δραστηριοποιείται με υπευθυνότητα και αναλαμβάνει να καλύψει κάθε ανάγκη των πελατών της για προληπτική εφαρμογή μέτρων προστασίας από κακόβουλες και εγκληματικές ενέργειες.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2001, ενώ το 2009 αναδιοργανώθηκε και έκτοτε παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και συστήματα ηλεκτρονικής ασφάλειας καθώς και το δικό μας Κέντρο Λήψης Σημάτων, έναν κεντρικό σταθμό παρακολούθησης και προώθησης σημάτων συναγερμού, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, ικανό να συνδυάζει την προσωπική ενέργεια και τη συλλογική δράση με αποτελεσματικότητα και σκοπό την προστασία και διαφύλαξη της περιουσίας σας 24 ώρες τη μέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Επισκεφτείτε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα εδώ, όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία συστημάτων συναγερμού καθώς και παρελκόμενα αυτών.

Τα στελέχη μας ενημερώνονται συνεχώς, προκειμένου να βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και προσφέρουν σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις, προσαρμοσμένες τόσο στις δικές σας ανάγκες όσο και σε ανταγωνιστικές τιμές.

“Η ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και πλέον επώνυμους κατασκευαστές, οι οποίοι είναι όλοι πιστοποιημένοι με ISO 2001. “

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ