ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ


Άπειρες φορές έχουμε ακούσει την σειρήνα ενός συναγερμού να χτυπά. Στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς να δίνει κανείς μας σημασία. Αν όμως υπάρχει σύνδεση με Κέντρο Λήψης Σημάτων τα πράγματα αλλάζουν. Το σήμα του συναγερμού καταφθάνει ταχύτατα στο κέντρο επιχειρήσεων και το εξειδικευμένο έμπειρο προσωπικό ασφαλείας αναλαμβάνει άμεσα να ενημερώσει και να κινητοποιήσει όλους τους αρμόδιους που εμπλέκονται στην συγκεκριμένη φυλασσόμενη εγκατάσταση.

Ένας συναγερμός μπορεί να χτυπά για πολλούς λόγους. Οι κυριότεροι είναι οι κάτωθι: Ένας διαρρήκτης – κακοποιός να παραβιάζει τον χώρο μας ενώ λείπουμε μακριά ή ακόμα ενώ κοιμόμαστε μέσα στον χώρο μας. Το κέντρο λήψης σημάτων της GS GROUP θα λάβει αμέσως σήμα διάρρηξης το οποίο θα αναφέρει αναλυτικά από ποιο σημείο ή σημεία ακριβώς του χώρου μας έχει παραβιαστεί, οι χειριστές θα προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προλάβουν, να αποτρέψουν και να ενημερώσουν.

Άλλος λόγος είναι γιατί κάποιος προσπαθεί να σαμποτάρει το σύστημα του συναγερμού να προκαλέσει δολιοφθορά με σκοπό να απομονώσει πιθανώς την σειρήνα του για να μην χτυπά ώστε να «δουλέψει» ανενόχλητος. Αμέσως το κέντρο λήψης σημάτων της GS GROUP θα λάβει σήμα Σαμποτάζ της σειρήνας και θα κάνει τις απαραίτητες ενημερώσεις.

Μπορεί να χτυπά γιατί ο συναγερμός έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα όπως πρόβλημα με την μπαταρία του ή κάποιο ασύρματο αισθητήριό  του δεν έχει μπαταρία και άλλα πολλά. Το κέντρο λήψης σημάτων της GS GROUP θα λάβει σήμα ξεχωριστό για κάθε περίπτωση και θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.  Επίσης σε περιπτώσεις που απειλείται η ίδια μας η ζωή, παράδειγμα Απειλή – Εξαναγκασμένος αφοπλισμός  του συναγερμού υπό την  απειλή κάποιου  όπλου,  σε περίπτωση Ληστείας – Πανικού, σε περίπτωση Ιατρικής Βοήθειας, σε περίπτωση εγκλωβισμού σε ανελκυστήρα χωρίς να είναι κανένας άλλος στο κτήριο. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις μόνο το κέντρο λήψης σημάτων μπορεί να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, λαμβάνοντας αντίστοιχο σήμα σε κάθε περίπτωση και πράττοντας γρήγορα για βοήθεια. Χωρίς κέντρο λήψης  δεν θα υπάρχει κανείς να βοηθήσει.

Το κέντρο λήψης σημάτων της GS GROUP είναι αυτό που θα προσφέρει όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες τον χρόνο βοήθεια τηλεφωνική σε ότι αφορά τον χειρισμό του συστήματος του συναγερμού σας. Είναι αυτό που με ένα τηλεφώνημά σας  θα σας ενημερώσουν οι έμπειροι χειριστές του, οποιαδήποτε στιγμή για την κατάσταση του συναγερμού σας, παράδειγμα είναι οπλισμένος – ON ώστε να προστατεύεται ο χώρος μου ή τον ξέχασα να τον θέσω σε λειτουργία, επανήλθε το ρεύμα, μήπως κάποιος υπάλληλος αφόπλισε εκτός ωραρίου με δόλιο σκοπό κ.α.

 • Το κέντρο λήψης σημάτων είναι υποχρεωτικό σε πολλές περιπτώσεις σύναψης ασφαλιστήριου συμβολαίου με κάποια ασφαλιστική εταιρεία για περιπτώσεις διάρρηξης, φωτιάς, μερικής κλοπής εμπορεύματος και άλλα και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις υπάρχει σημαντική έκπτωση των ασφαλίστρων.
 • Με το κέντρο λήψης σημάτων της GS GROUP  μπορείτε να έχετε αν το ζητήσετε πλήρη καταγραφή και αποστολή μηνιαίας ή εβδομαδιαίας κίνησης του συναγερμού σας με οπλισμούς – αφοπλισμούς για καλύτερο έλεγχο της ασφάλειας του χώρου σας, της περιουσίας σας.
 • Με το κέντρο λήψης σημάτων της GS GROUP θα είστε σίγουροι ότι θα έχετε έγκαιρη ενημέρωση χωρίς αμφιβολίες ξεκάθαρα. Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα «άψυχο» τηλεφωνητή ή με ένα sms στο κινητό μας (που μπορεί και να είναι εκτός δικτύου) ή  με την πλακέτα του συναγερμού, αλλά με έναν άνθρωπο – χειριστή που θα σας εντοπίσει στα τηλέφωνα που έχετε δώσει και θα σας ενημερώσει με ακρίβεια και θα μπορείτε να τον ρωτήσετε λεπτομέρειες για τον προστατευόμενο χώρο που μπορεί να αποβούν καίριες.
 • Γιατί θέλετε αυτόνομα και αυτόματα χωρίς άσκοπες ενοχλήσεις, να ενεργεί το κέντρο λήψης της GS GROUP σε όποια σήματα που εσείς επιθυμείτε να ενεργεί.

 


 

Το κέντρο λήψης σημάτων & εικόνας της GS GROUP συμβάλει σημαντικά και ολοκληρώνει την προστασία σας. Σίγουρα κάθε επιπλέον μέτρο ασφάλειας που λαμβάνετε συμβάλει σε μια ολοκληρωμένη προστασία και ασφάλεια της περιουσίας σας.

Οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να συνδεθεί το σύστημα συναγερμού με ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι αρκετοί.


Εμείς θα σας παρουσιάσουμε κάποιους από αυτούς:

 • Για να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι αν χτυπήσει ο συναγερμός τους ενώ βρίσκονται μακριά, θα πρέπει το σύστημα συναγερμού να χρησιμοποιεί ένα από τα παρακάτω μέσα:

α) Τηλεφωνική γραμμή ή κινητό τηλέφωνο (GSM),
β)Σταθερό internet ή κινητό internet (GPRS)
γ) RF .
Υπάρχουν αρκετοί απλοί τρόποι για να εμποδίσουν το σύστημα συναγερμού να επικοινωνήσει, μπλοκάροντας ταυτόχρονα όλους τους τρόπους. Η μόνη και ασφαλή περίπτωση, είναι το σύστημα συναγερμού να είναι συνδεδεμένο με το Κέντρο Λήψης Σημάτων και να επικοινωνεί με αυτό, ακόμα και κάθε 1΄ (σε χώρους υψηλού κινδύνου).
Σε αυτή την περίπτωση, η κινητοποίηση θα γίνει όχι γιατί έλαβε το Κέντρο Λήψης Σημάτων κάποιο σήμα συναγερμού, αλλά γιατί έχει Διακοπή Επικοινωνίας.
Μόνο ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων μπορεί να το παρακολουθήσει αυτό. Και η πράξη έδειξε ότι ακόμα και εάν προγραμματίσουμε σε έναν απλό τηλεφωνητή όλα τα τηλέφωνα, όλης της οικογένειας, σε μια κοινωνική εκδήλωση όπως γάμος ενός συγγενικού προσώπου, κανένας δεν θα είναι σε θέση να ελέγξει, ούτε καν το κινητό του.

 • Μόνο το Κέντρο Λήψης Σημάτων γνωρίζει αν βρίσκεστε υπό απειλή εσείς ή κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς σας. Οι σύγχρονοι συναγερμοί έχουν την δυνατότητα να ρυθμιστεί σ’ αυτούς ένας κωδικός απειλής. Αυτός ο κωδικός είναι διαφορετικός από τον κανονικό σας κωδικό και λειτουργεί μόνο αν είστε συνδεδεμένοι με το Κέντρο Λήψης Σημάτων. Έτσι αν βρίσκεστε υπό απειλή και σας πει ο κλέφτης να αφοπλίσετε τον συναγερμό, εισάγετε αυτό τον κωδικό, ο συναγερμός αφοπλίζει κανονικά και δεν θα χτυπήσει στο χώρο, αλλά το Κέντρο Λήψης Σημάτων ενημερώνεται ότι αφοπλίσατε με τον κωδικό απειλής, οπότε ενεργοποιείται με προτεραιότητα η προσυμφωνημένη διαδικασία ενημέρωσης.
 •  Ένα σύστημα συναγερμού μπαίνει για να μας προστατεύει, για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια. Υπάρχουν συστήματα τα οποία είναι τοποθετημένα εδώ και 30 χρόνια. Σίγουρα δεν έχουν τις δυνατότητες ενός σύγχρονου συστήματος ασφαλείας, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν , αρκεί να μην έχουν κάποια βλάβη.
  Το ότι το σύστημα οπλίζει, αφοπλίζει και χτυπά η σειρήνα όταν το παραβιάσουμε , δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ έχει κάποια δυσλειτουργία την οποία και είχε εκδηλώσει στο παρελθόν μέσω του πληκτρολογίου και του ήχου.
  Στην συντριπτική πλειοψηφία οι χρήστες βάζουν και ξανά βάζουν τον κωδικό τους , μέχρι να το επαναφέρουν στην προηγούμενη κατάσταση. Στην πραγματικότητα όμως, το σύστημα παρουσιάζει κάποια βλάβη και ο χρήστης την παρακάμπτει, (με την χρήση του κωδικού) με αποτέλεσμα το σύστημα να υπολειτουργεί.
  Μόνο στην περίπτωση που είναι συνδεδεμένο με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, το σύστημα θα ενημερώσει στέλνοντας τον αντίστοιχο κωδικό προβλήματος, άσχετα με το τι θα κάνει ο χρήστης. Έτσι θα επέμβει ο αρμόδιος τεχνικός για την επίλυση του προβλήματος.
 • Το Κέντρο Λήψης Σημάτων σε μια ενδεχόμενη παραβίαση του χώρου σας, έχει πολύ καλύτερη εικόνα για το ποια ζώνη χτύπησε, με ποια σειρά χτύπησαν οι ζώνες, εάν παραμένουν ανοιχτές ή αποκαταστάθηκαν. Σε τι κατάσταση βρίσκεται το ρεύμα και η μπαταρία και εάν προσπάθησαν να σταματήσουν το σύστημα συναγερμού παραβιάζοντας την εξωτερική σειρήνα, τα πληκτρολόγια, ακόμα και την κεντρική μονάδα. Όλα τα παραπάνω είναι πληροφορίες που μόνο ένας εκπαιδευμένος χειριστής του Κέντρο Λήψης Σημάτων μπορεί να συνεκτιμήσει και να πληροφορήσει ακόμα και την αστυνομία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί καλύτερος έλεγχος στα σημεία από τα οποία ελήφθησαν τα σήματα συναγερμού.
 • Σε περίπτωση που ο φυλασόμενος χώρος διαθέτει κλειστό κύκλωμα με κάμερες τότε το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας μπορεί να ελέγχει το χώρο σε λιγότερο από 30΄΄ με το πάτημα ενός κουμπιού. Στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια μια κλοπής καταστραφεί το καταγραφικό του χώρου, οι καταγραφές έχουν μεταφερθεί και αποθηκευτεί στον server του Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας.

Στη πλειοψηφία των χώρων μπορεί να τοποθετηθεί σύστημα συναγερμού πρακτικά απαραβίαστο με την έννοια ότι κάθε προσπάθεια παραβίασης, θα ανιχνευτεί.

Απαραίτητη προϋπόθεση: Ο εγκαταστάτης να είναι πιστοποιημένος και έμπειρος (και να μην ρωτήσουμε για το κόστος του συστήματος)

 Για την ενημέρωση όταν χτυπά ένα σύστημα συναγερμού δεν υπάρχει απαραβίαστος τρόπος παρά μόνο η συνεχή επιτήρηση της επικοινωνίας, δυνατότητα που έχει ΜΟΝΟ ένα κατάλληλα εξοπλισμένο ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας είναι μια υπηρεσία που σε συνεργασία με το σύστημα συναγερμού ή των καμερών στο σπίτι η στον επαγγελματικό σας χώρο παρακολουθεί την ιδιοκτησία σας 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο δίνοντάς σας την προστιθέμενη ηρεμία και σιγουριά που χρειάζεστε.

Πως Λειτουργεί; 

Το σύστημα συναγερμού συνδέεται με το Κ.Λ.Σ μέσω της:

1) Τηλεφωνικής Γραμμής
2) Internet & GPRS
3) GSM

και ενημερώνεται για την όποια κατάσταση το συστήματος όπως:

1) Οπλισμός-αφοπλισμός και από ποιον χρήστη.
2) Συναγερμός με πλήρη περιγραφή της ζώνης.
3) Διακοπή ρεύματος.
4) Διακοπή τηλεφωνικής Γραμμής.
5) 24ωρο TEST .
6) Χαμηλή στάθμη της μπαταρίας.
7) Κωδικός Απειλή.
8) Συναγερμός Πανικού.
9) Συναγερμός φωτιάς/καπνού.
10) Επείγουσας Ιατρική Βοήθειας.

επίσης εάν ο χώρος είναι εξοπλισμένος με κάμερες το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας μπορεί και επιβλέπει τον χώρο και ελέγχει την όποια αιτία ενεργοποίησης του συναγερμού και ενημερώνει άμεσα την ομάδα Άμεσης Επέμβασης, το πλησιέστερο Αστυνομικό τμήμα καθώς και τον πελάτη.

Σας προσφέρει επίσης την δυνατότητα να συνδέεστε εσείς μέσω του INTERNET ή μέσω κινητού τηλεφώνου στην κονσόλα του Κέντρου Λήψης Σημάτων διαθέτοντας έναν προσωπικό κωδικό για τον πλήρη έλεγχο και την ενημέρωση σας ως προς τα σήματα που έχουν σταλεί.

συναγερμοί θεσσαλονικη gs-group

Για την ασφάλεια στον χώρο σας, εμπιστευθείτε μας!

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ Κέντρο Λήψης Σημάτων

Περιλαμβάνει:

 • Σύνδεση του συναγερμού σας με το κέντρο λήψης σημάτων 24 ώρες/365 μέρες
 • Δωρεάν τεχνικός έλεγχος του συστήματος
 • Ενημέρωση alarm του συναγερμού μέσω sms στα κινητά της επιλογής σας
 • Ενημέρωση οπλισμού – αφοπλισμού του συναγερμού μέσω sms στα κινητά της επιλογής σας.

 

ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ!!!

           ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΥΝΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΗΚΤΕΣ…

Προσφορές σε όλες τις παροχές :

 • Σύνδεση με Κέντρο Λήψης Σημάτων 13,00 € / τον μήνα
 • Στατική Φύλαξη   8,00 € / την ώρα
 • Άμεση Επέμβαση 13,00 € / τον μήνα

 

KAI

 • Σύνδεση DVR καταγραφικού, on line όλες οι κάμερες στα κινητά σας (iPhone, android)

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ GS GROUP                      5,00 € / τον μήνα